Kassa Megye

Kassa Megyei CIC Iroda – Bodrung

Nagykapos, Csepely utca 64,  07901
e-mail: bodrung.info@gmail.com
telefon: +421917211264
Nyitvatartás: Hétfőtől csütörtökig 13.00-tól 16.00-ig

Képviselő: Varga Tibor
E-mail: vargatibor0808@gmail.com
telefon: +421917211264
Munkatárs: Vályi Edit (általános kapcsolattartás, információadás, közvetítés)
Online megkeresés: bodrung.info@gmail.com

Tanácsadás előzetes egyeztetés alapján:
-Személyes tanácsadás, határon átnyúló magyar-magyar kapcsolatépítés, civil szervezetek   együttműködési lehetőségei (Varga Tibor, telefon: +421917211264)
– Erasmus+ mobilitás projektek, ifjúsági projektek (Ilko Zoltán, telefon: +421 915 045 813)

A működtető szervezetről: 

proventil inhaler purchase on line. order avanafil.

A Bodrung Polgári Társulás bodrogközi és Ung-vidéki magyarokat tömörítő civil szervezet. Célunk az „összenő ami összetartozik” elv képviselete által a Felvidék keleti részén működő, illetve az anyaországi és kárpátaljai civil szervezetek együttműködésének megszilárdítása a magyar-szlovák-ukrán hármashatár mentén. Tevékenységünkkel a magyarság szülőföldön való megmaradását és gyarapodását szeretnénk elősegíteni. Megalakulásunk óta kapcsolatépítő és tájékoztató programok, ifjúsági találkozók, konferenciák, szakmai workshopok és egyéb rendezvények megvalósításával a hármashatár mentén élő magyar közösségek aktív tagjait, külhoni magyar döntéshozókat és anyaországi kormányzati szereplőket vonunk be nemzetpolitikai munkába kelet-felvidéki helyszíneken.

Irodánkról:

A 2018-ban létrejött irodánk Kassa megye legkeletibb részén, Ung-vidék központjában, Nagykaposon működik. A történelmi Ung vármegyét kettészeli a szlovák-ukrán határ, ezért szimbolikus jelentése is van a helyszínválasztásnak, hiszen prioritás számunkra a magyar-magyar kapcsolatok hatékonyabbá tétele, határok nélkül, úgy Kárpátalja mint az anyaország irányába.
Az iroda székhelye a Magyar Közösségi Ház, ami kiváló infrastruktúrát biztosít informatikai eszközökkel, parkolóval, konferenciateremmel, szállással, valamint multifunkciós termekkel kis-, illetve nagycsoportos találkozókhoz, előadásokhoz. Munkatársunk munkanapokon hétfőtől csütörtökig 13.00-tól 16.00-ig várja az ügyfeleket. Előzetes egyeztetést követően a hét bármelyik napján elérhető, személyes találkozókra alkalmas az iroda.