Szijjártó Péter Magyarország Külügyminisztere Postaréten
2019. 07. 26.

Ebben a hónapban került sor az AgroManiaExpo mezőgazdasági kiállítás és vásár sajtótájékoztatójára, melyet a MIET közösen a Pro Economica Alapítvánnyal szervezett.

Cikkek a sajtótájékoztatóról:

https://szekelyhon.ro/aktualis/uj-mezogazdasagi-kiallitast-terveznek­majusra?fbclid=IwAR20fafML4e YNlM-eeg0yC xAjOYFB3tIH9NV1Id­kRco9Dph3oUWdylRu0

http ://www.marosvasarhelyiradio.ro/hirek/rendhagyo-mezogazdasagi-vasart­szervezneksaromberken/?fbclid= Iw AR3kqioc8zmJrwbwjNRQJ fV y8KcgdNAo7LP49OCv HLattmPeVZU91FrXdrg

Ismét sor került a SLAM POETRY OPEN MIC megrendezésére, melyen a fiatalok elgondolkodtató sorokat közöltek a fiatalokkal, ahol a MIÉRT és a MIET elnökök is néhány sor slammel szórakoztatták a közönséget.

Március 14-én megemlékeztünk nemzeti hőseinkről a marosvásárhelyi Postaréten, vendégünk Szijjártó Péter magyarországi külgazdasági és külügyminiszter, mely beszéde utána MIET is lerótta kegyeletét a hősök előtt.

Nagyváradon a MIET elnöke az RMDSZ Szövetségi Képviselők Tanácsán szólalt fel Magyar Ifjúsági Értekezlet -MIÉRT és a trend frakció névében.

Részt vettünk az EP választások aláírásgyűjtésében, ahol bejártuk Nyárádmentét.

A hónap közepére sikerült megszerkeszteni az AgroManiaExpo oldalt és a jelentkezési ívet közzétenni.