Székelyudvarhelyi Civil Közösségi Szolgáltató Központ 2021. évi eseményei, hírei
2022. 02. 14.

Az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács 2021. március 15-én is, immáron negyedik alkalommal a Pilvax kvíz történelmi vetélkedő megszervezésével emlékezett meg. A kvíz célja az volt, hogy a fiatalok foglalkozzanak a témával, új információkat szerezzenek, valamint olyan teret alakítsanak ki, ahol szabadon oszthatják véleményüket. A rendezvényen 14 fő vett részt, továbbá 3 fő önkéntes és 1 fő projektkoordinátor.

 

Az UIET 2021. április 30-a és 2021. május 2-a között Varságon szerveztünk meg egy rendezvényt, mely során 24 résztvevő olyan készségeket sajátítottak el, mint pl. a pályázatírás, az online kommunikáció, időmenedzsment, valamint egy szervezet életéből nélkülözhetetlen témák. A rendezvényen ismertettük az aktuális pályázati lehetőségeket is. Az eseményen elhangzottak az aktuális pályázati lehetőségek is.

2021. szeptember 27—e és 2021. október 1-e között első alkalommal szerveztük meg az I. UIET Nyílt Napok programsorozatunkat, melynek az volt a célja, hogy az udvarhelyszéki középiskolás fiatalok megismerjék a szervezetünket, illetve csatlakozzanak a szervezetünkhöz, mint önkéntesek. Az esemény több napot ölelt fel, ahol olyan témákról volt szó, mint az önkéntesség, a környezetvédelem. A rendezvény keretében több szervezet is bemutatta programjait. Az eseményen szó volt az aktuális pályázati lehetőségekről is.