Csallóközi és Mátyusföldi Civil Közösségi Szolgáltató Központ 2021. évi hírei, eseményei
2022. 02. 14.

2021.november 11-én a GAVIT

Fórum és interaktív bemutató a nyelvoktatásról címmel tartott rendezvényt, melynek célja a csallóközi és mátyusföldi, főként oktatással foglalkozó civilek számára. A megjelenteket Horváth Judit a helyi civil központ munkatársa köszöntötte a jelenlévőket. Az aktuális iskolai nyelvoktatási módszer visszásságaira Szomoszlai Horváth Andrea mutatott rá. Angol és szlovák nyelvre kidolgozott játékos nyelvoktatási módszereket mutatott be Bakos Adrienn a jelenlévők számára. A rendezvényen résztvevők megismerkedhettek az új módszer előnyeivel, és kipróbálhatták azok egyes elemeit.

2021.november 16-án interaktív bemutatót tartottunk helyi oktatásban tevékenykedő civileknek, pedagógusoknak, szabadidős programok szervezőinek. A rendezvényen résztvevőket Horváth Judit köszöntötte, majd átadta a szót Hanesz Angelikának, aki bemutatta a jelenlévőknek a LEGO Spike Prime oktatócsomagot. A 6 órás képzés során a jelenlévők elsajátíthatták a robotikai foglalkozások megtartásának alapjait.

2021.december 7-én Hogyan pályázzunk? címmel tartottunk civil fórumot, melyen bemutatásra kerültek az aktuális pályázati lehetőségek, melyet követően műhelymunka keretében a jelenlévő civilek segítségünkkel kidolgozhatták pályázatukat is.