2019ben a Bartók Béla Hagyományőrző Kulturális Egyesület minden lehetőséget megragadna, ezért szorosan együttműködünk velük
2019. 02. 01.

Bartók Béla Hagyományőrző Kulturális Egyesület minden lehetőséget megragadna, ezért szorosan együttműködünk velük

  1. január

Az iroda munkatársát megkereste Muresán István és Nagy Tóth Márk az Magyar Ifjúsági Kezdeményezés részéről, hogy nyújtsak segítséget BGA-tól kapott támogatás elszámolásában.

Az iroda munkatársa segített az ldentitas Alapítványnak a BGA-tól kapott támogatások elszámolásában és benyújtásában.

Az ldentitas Alapítvány pénzösszeget nyert el a Partiumi Magyar Napok, a Családi Hétvége rendezvények és a Tessék, kérem-Szatmárnémeti e. havilap létrejöttéhez.

 

  1. február

A Bartók Béla Hagyományőrző Kulturális Egyesület elnökével, Bertók Bélával közösen összeállítottuk az ütemtervet a 2019-es évre, hiszen minden lehetséges pályázati lehetőséget meg akarnak ragadni. Az ldentitas Alapítvány elnöke Szőcs Péter és Stier Péter, a kuratórium tagja, az iroda munkatársával megbeszélték a rendezvények költségvetését, a pályázati kiírásokat, az iratokat, melyeket ki kell kérni valamelyik hivatalos szervtől és a „Tessék, kérem Szatmárnémeti" havilapra. Az ldentitas Alapítvány pályázatot nyújtott be a G.M. Zamfirescu Művelődési Központhoz, a 2019-es ,,XIV. Családi Hétvége és Gyermeknap", a „XVIII. Partiumi Magyar Napok" rendezvényekre.

Felkészültünk a 2019-as pályázati kiírásokra a Pettyéni Református Egyházközséggel, melynek nagy szüksége van a támogatásra, hiszen terve vannak véve különféle szabadidős foglalkozások szervezése, komolyzenei előadások, stb.

A Gyöngyszem Egyesület támogatási kérelmet adott le a Szatmár Megyei Tanácshoz és a G.M. Zamfirescu Művelődési Központhoz egy anyák napi rendezvény megszervezéséhez, melynek összeállításában segítséget nyújtottunk.

Uta Sebastian, a Baschet Club Magic elnöke megkereste az iroda munkatársát, hogy szeretnének szervezni egy kosárlabda kupát gyerekek számára, és keresik a támogatást. Közösen összeállítottuk és leadtuk a támogatási kérelmet a G.M. Zamfirescu Művelődési Központhoz.

A Borókagyökér egyesület pályázatot adott le a Szatmár Megyei Tanácshoz és a G.M. Zamfirescu Művelődési Központhoz, melynek leadásában segítséget nyújtottunk.

 

  1. március

Az ldentitas Alapítvány az RMDSZ-szel, Magyar Ifjúsági Kezdeményezéssel és Szent István Körrel szervezte meg a március 15-i ünnepi rendezvényt, melynek két kiemelt helyszíne volt, Szatmárnémeti és Erdőd. Megszerveztük a rendezvényt, melyen díszmeghívottként részt vett Magyar Levente miniszterhelyettes és elszámoltuk azt az RMDSZ Ügyvezető Elnöksége felé a támogatást.

 

  1. április

A Bartók Béla Hagyományőrző Kulturális Egyesület a segítségünket kérte az Anyák napi ünnepség megszervezésében.

Az Erdődi Petőfi Kör és az ldentitas Alapítvány március 15.-i rendezvény elszámolásában segítettünk.

A Communitas Alapítványhoz pályázat összeállításában és beadásában segítettük a Zotmár Sportegyesületnek, mely tábort szervez az asztalitenisz iránt érdeklődő gyermekek számára.

A Kölcsey Ferenc Szülői Bizottsága segítségünket kérte, hogy pályázatot adhasson le a Communitas Alapítványhoz.

A Fűzfa Egyesület segítségünket kérte, hogy pályázatot adhasson le a Communitas Alapítványhoz.

A Folk Fundation elnöke, Mészáros Istvánnal közösen leadtunk pályázatokat a Communitas Alapítványhoz.

 

  1. május

Az ldentitas Alapítvány és a Fundatia Communio pályázatot nyújtott az Etnikumközi Kapcsolatok Hivatalához, melynek az összeállítása és a dokumentumok beszerzése elég sok időt vett igénybe. Stier Péterrel, a Partiumi Magyar Napok főszervezőjével közösen állítottuk össze a rendezvény programját és költségvetését és Koncz Andreával az Országos Katolikus Ifjúsági Találkozóra.

Beszereztük a szükséges dokumentumokat és összeállítottuk a pályázatot, melyet benyújtottunk a hivatal felé.

A Gyöngyszem Egyesület elnöke és ügyvezetője kérte a segítségünket az anyák napi rendezvény elszámolásához.

A Gyöngyszem Egyesületnek segített az iroda munkatársa pályázni a BGA-hoz a „ Könyvet minden elsős kezébe!" projekt leadásában.

Az iroda munkatársa segített a Maurer Alapítvány elnökének egy pályázat leadásában és összeállításában, amelyet a BGA-hoz nyújtott be.

A Borókagyökér Egyesület segítségünket kérte a Bethlen Gábor Alaptól elnyert pályázat elszámolásában.

Segítséget nyújtottunk az Óvári Szamos Sportklub Egyesületnek a BGA-hoz leadott pályázat összeállításában.

Az irodát megkereste a GYOM Egyesület részéről Szejke Ottilia elnök, kérte a segítséget, hogy az egyesület alapszabályzatát és többi iratait segítsünk módosítani.

Részt vettünk a Családi Hétvége és Gyermeknap szervezésében, pályázatok elszámolásában.

A Judo Masters Egyesület segítségünket kérte, hogy a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-hoz pályázatot nyújtson be, hiszen egy fiatal egyesületről van szó, nem rendelkeznek tapasztalattal a pályázatok terén.