Ung-vidéki Civil Közösségi Szolgáltató Központ 202...
2021.június 15-én meccsnézéssel egybekötött fórumot tartottunk, amelyen a civil területet érintő aktualitásokról, pályázási lehetőégekről, és rendezvények előkészítéséről esett szó.
Csallóközi és Mátyusföldi Civil Közösségi Szolgált...
2021.november 11-én a GAVIT
A Szatmár Megyei Civil Közösségi SZolgáltató Közpo...
2021.november 11-én a Szatmár Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ egy eseményt tartott, amelyet kiemelten a megye marhatartóinak szántunk, és amelyen ismertettük számukra az egy egyesületbe vagy egy szövetkezetbe tömörülés előnyeit. Az eseményen tájékoztatást adtunk a nyitott pályázati lehetőségekről is.
Csíki Civil Közösségi Szolgáltató Központ 2021. év...
2021.február 18-án a Hargita Megyei Fiatal Gazdák Egyesülete
Nagyváradi CIvil Közösségi Szolgáltató Központ 202...
A Vidéki Ifjúsági Szövetség
Szilágy Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ...
2021.június 1-én a Szilágycsehi RMDSZ és a Szilágyság Kulturális Egyesület megszervezte a gyermeknapokat Szilágycsehben.
Kárpátaljai Civil Közösségi Szolgáltató Központ 20...
A KMKSZ-ISZ 2021. március 8-án kiírásra került a Magyar Falu Program – Falusi Civil Alap.
Székelyudvarhelyi Civil Közösségi Szolgáltató Közp...
Az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács 2021. március 15-én is, immáron negyedik alkalommal a Pilvax kvíz történelmi vetélkedő megszervezésével emlékezett meg. A kvíz célja az volt, hogy a fiatalok foglalkozzanak a témával, új információkat szerezzenek, valamint olyan teret alakítsanak ki, ahol szabadon oszthatják véleményüket. A rendezvényen 14 fő vett részt, továbbá 3 fő önkéntes és 1 fő pro...