Szabadság konferencia Budapesten
Október 21-én, pénteken, részt vettünk a Határtalanul a Magyar Fiatalokért Egyesület által szervezett Szabadság konferencián, melynek mottója “Szabadság! Mi áradt meg itt, mint a tenger?” volt.
Türei családi nap és szüreti bál
Október 15-én egy rendhagyó esemény sorozatnak lehettünk résztvevői a Türei családi nap és szüreti bál keretén belül.
Szüreti bál Vajdakamaráson
Október 15-én került sor a vajdakamarási szüreti bálra, amelyen a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum is részt vett, illetve támogatta az esemény szervezését.
A szabadság eszméjéért mindig ki kell állnunk
A haza nem ad ajándékokat, a haza áldozatokat követel — a hazáért és szabadságért legnagyobb áldozatot meghozókra, az aradi tizenhárom vértanúra, de egyben a '48-as szabadságharc valamennyi áldozatára emlékeztek Szatmárnémetiben.
Szakkörszervezés, közösségépítés alapjai
Rendezvény időpontja: 2022. szeptember 28., 18:00
Civil élet a Ringató után is
Rendhagyó előadásban volt tegnap a délelőtti órákban részünk a Kassa és Környéke Civil Szolgáltatói Központ (KCK) szervezésében.
Háromfalu Kulturális Fesztivál 2022
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a meghívóban szereplő eseményünkre! 2022. szeptember 25. (vasárnap) Helyszín: a kaposkelecsényi községi park. Kapunyitás 13.30-kor.
Szilágysági Magyar Napok
A Szilágyságban a magyar közösségek évente falunapokat, családnapokat, fesztiválokat szerveznek, amelyre szeretettel várják a megye magyar közösségét, viszont van egy nap, a Szilágysági Magyar Napok, amikor közel egy héten keresztül mindannyian közösen ünnepelnek a Vigadó épületében, illetve vasárnap a zilahi Szikszai parkban.