Civil élet Maros megyében
A Maros Megyei Civil Információs Centrum első rendezvényére február 18-án került sor. Az Édentől-Keletre filmklub keretein belül mutattuk be az 1992-es Kutyaszorítóban című filmet. Első rendezvényünk nagy népszerűségnek örvendett, közel 60 személy vett részt a vetítésen.
Civil találkozó Kaposkelecsényben
2020. februárban a Felvidéki Civil Információs Centrumot működtető Bodrung jóvoltából egy egyeztető megbeszélésre hívta meg a szomszédos Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, a közéletben is szerepet vállaló ifjúsági szervezeteinek képviselőit.
Választás Szlovákiában
A 2019-es államelnök választás után Szlovákiában, 2020. február 29-én parlamenti választásokat tartottak. A Felvidéken ezúttal 25 párt közül tudtak dönteni a voksukat leadók. A magyar választókat és érdekeiket két párt, illetve párttömörülés képviselte.  A felvidéki magyarok érdekképviseletének parlamentbe jutása volt a választások legnagyobb tétje.
Tegyük szebbé mindennapjainkat!
Egy magyar sincs egyedül Kárpátalján.
Kárpátaljai Közéleti Vezetőképző elnevezésű képzés
Az MCC, partnerségben a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetséggel (KMKSZ), a KMKSZ Ifjúsági Szervezettel, mint a Beregszászi Civil Információs Centrummal és Bocskor Andrea európai parlamenti képviselővel, Kárpátaljai Közéleti Vezetőképző címmel képzést szervezett, amelynek célja, hogy praktikus társadalomtudományi ismertekkel lásson el olyan érdeklődő fiatalokat, akik hosszútávon saját közösségük...
Communitas Alapítvány pályázati és elszámolási kép...
A Civil Információs Centrum Szatmárnémeti irodája a Magyar Ifjúsági Kezdeményezéssel közösen szervezett egy pályázatíró és elszámolási képzést a Szatmár megyei civil szervezetek részére.
Wesselényi gála - 20 szilágysági közösségszervezőt...
2019. szeptember 19.
Szilágysági Magyar Napok
2019. szeptember 17-22.