Közös sajtótájékoztató a MIÉRT és az MDT elnökével
Április hónap elején részt vettünk az Agrárkaraván rendezvényen, először Nyárádszeredában, majd Vámosgálfalván, melyen az AgroManiaExpo-t ismertettük és hívtuk meg a gazdákat erre a rendhagyó eseményre. Részt vettünk a Maros-part kitakarításában, ezzel 1s hozzájárulva környezetünk tisztábbá tételéhez!
Áprilisban Falugazdász program Óváry Tamással, a h...
Április 13-án Kaposkelecsényben sor került az l. Többgenerációs családi nap nevű rendezvényre. A rendezvényen részt vett a CIC képviselete is, akik a jelenlévőknek az iroda működéséről és lehetőségeiről tartott információs órát.
Fiatalok részére szerveztünk képzési hétvégét
Márciusban néhány érdeklődő megkeresett bennünket szervezetalapítási kérdésekkel, általános működési információkkal.
Igény a szervezeti-és projektmenedzsment elsajátít...
Februárban a diáktanácsokkal volt egy találkozó, ahol eszmecsere történt. Úgy gondoljuk fontos, hogy a diáktanácstól halljuk és tudjuk az ők esetleges nehézségeit és ne a vezetőség közvetítsen. Ők még teljesen újak a pályázatírásba, de· felvilágosítottuk őket: számtalan lehetőség van forráskeresésre.
Varga Tibor előadást tartott Nagykaposon a CIC iro...
Februárban a Nagykaposon működő CIC iroda szervezésében (2019. február 2-án) tájékoztató fórum valósult meg. A rendezvény az Ung-vidéki civil szervezetek és önkormányzatok aktuális pályázati lehetőségeiről szólt, különös tekintettel a Nemzeti Együttműködési Alap új kiírásaira. Előadott Varga Tibor.
2019ben a Bartók Béla Hagyományőrző Kulturális Egy...
Bartók Béla Hagyományőrző Kulturális Egyesület minden lehetőséget megragadna, ezért szorosan együttműködünk velük
Pályázz sikeresen! – Pályázatíró képzés fiatalokna...
2019. február 8-án került megszervezésre Zilahon a Pályázz sikeresen ! – képzés a Civil Információs Centrum által, melyre közel 40 személy érkezett. A jelentkezők között akadtak olyanok, akik még soha nem írtak pályázatot, ugyanakkor voltak olyanok is akik már valamilyen formában kapcsolatba kerültek a pályázatírással, viszont úgy gondolták, hogy szükségük van még pár hasznos információra.
Előadást tartanak az Emberi Erőforrás Támogatáskez...
Januárban a forrásteremtési tanácsadásainkat főként a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) kiírásaira összpontosítottuk. Kiírásaik közül a civil szervezetek programjainak támogatása érintett minket és szervezeteinket.