Beregszász

Beregszászi CIC Iroda – Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezete

Cím: Beregszász, Timoscsuk Mihály u. 6.
E-mail: kmkszisz@gmail.com
Telefon: –
Nyitva tartás: Hétfő- Péntek: 8.00-16.00

Képviselő: Dobsa István
E-mail: dobsaistvan@gmail.com
Telefon: +380976240054
Munkatárs: Szilberhar Erzsébet, Szilberhar Szabina

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezet 2014. június 21-én tartotta alakuló ülését, melyen a jelenlévő fiatalok egyöntetűen kikiáltották a szervezet újjáalakulását.

Az ISZ főbb céljai és küldetése a kárpátaljai magyar ifjúság érdekvédelme, összefogása, megosztottságának mérséklése. Az ifjúsági hagyományőrző, identitásfejlesztő, anyanyelvápoló rendezvények szervezése és lebonyolítása valamint a szülőföldünkön való maradás fontosságának hangsúlyozása, fiataljaink maradásra való sarkalása.  A kárpátaljai magyar fiatal tehetségek támogatása és a KMKSZ hasonlóó kezdeményezéseiben történő aktív közreműködés megvalósítása.

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezet évről évre újul, fejlődik, változatos rendezvényeknek ad otthont. Ilyen például az Ifjúsági nap, mely 2017-ben másodjára került megrendezésre Tiszapéterfalván, idén pedig az ISZ FESZT név alatt futó a nyár legnagyobb fesztiválja.

Nagy rendezvényünk volt még a Hagyományőrző Újévköszöntő Bál, színes programokkal kedveskedünk a szórakozni vágyó fiataloknak, a felhőtlen szórakozás pedig garantált.

buy buprion without prescription.
buy pentoxifylline 400 online.

2018 tavaszán pedig útjára indult az I. Kárpátaljai Közéleti Akadémia, a Robert Schuman Intézettel (RSI), Bocskor Andrea Európai Parlamenti képviselővel, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetséggel, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezettel karöltve olyan kárpátaljai fiatal politikusok számára, akik elhivatottak az Európai Uniós ügyek iránt.