Szilágy Megye

Szilágy Megyei CIC Iroda – Szilágyság Kulturális Egyesület
orlistat in usa.

Cím: Románia, Szilágy megye, 450010 Zilah, Kossuth Lajos u. 33.
E-mail: anna.bogya@gmail.com
Telefon: +0753878767
Nyitva tartás: Hétfő- Péntek: 9.00-17.00

Képviselő: Seres Dénes
E-mail: anna.bogya@gmail.com
Telefon: +400753878764
Munkatárs: Bogya Anna

A Szilágy megyei CIC iroda 2018-ban indult a nyíregyházi Hierotheos egyesülettel kötött együttműködési szerződés megkötése után. Az iroda székhelye Zilahon van, a Kossuth Lajos utca, 33 szám alatt. A megnyitó óta személyesen vesszük fel a kapcsolatot a Szilágy megyében működő magyar civil szervezetekkel.

Folyamatosan bővülő adatbázist vezetünk, jelenleg 30 civil szervezetet tartunk nyilván, akikkel elő kapcsolatot tartunk fennt. A civil szervezetek közt vannak kulturális érdekeltségűek, kisgazdák szervezete, vallási alapokon működő szervezetek, cserkész szövetségek, de ifjúsági szervezetek is, ilyen a Magyar Diák Tanács, a Szilágy Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács. Szorosan együttműködünk ezekkel a szervezetekkel, különböző programokat szervezünk a szilágysági magyarság számára, valamint a CIC iroda információs napokat szervez ezeknek.

Tervezünk az év folyamán egy olyan információs napot szervezni a Magyar civil szervezetek számára ahol bemutatjuk a pályázati lehetőségeket, segítséget nyújtunk ezek megírásában és lebonyolításában. Partnerséget szándékozunk velük kötni amely által a együttműködés még szorosabbá válik.

cheapest prices on suhagra 100.

A CIC iroda megnyitása mentőmellényt jelent az egyre gyengébben működő civil szervezetek számára, mert ez nagyon megkönnyítheti a munkájukat, kapcsolatot teremt közöttük. Egy olyan platformot hozunk létre  amely konkrét megoldásokkal tud szolgálni az egyesületek problémáira. A jövőben sokkal nagyobb arányban fogjuk kihasználni a pályázati lehetőségeket, ezáltal a civil szervezetek életre kapnak.

Tudjuk, hogy a civil összefogásnak hatalmas ereje van, amelyre nagy szükségünk van, mert ez jelentheti a szilágysági magyarság számára a jövőt. A CIC iroda jövőt épít.